Rekisteröidy käyttäjäksi

Jos olet rekisteröinyt itsellesi Fiamax Tili asiakkaaksi puhelimella, mutta sinulla ei vielä ole salasanaa / käyttäjätunnusta, niin rekisteröi käyttäjätunnus ja salasana itsellesi

Tarkista ja hyväksy palvelun ehdot, sekä valitse itsellesi käyttäjätunnus, salasana ja sähköpostiosoite. Näiden tietojen avulla sinut tunnistetaan Fiamax Tili-palvelussa. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

* Turvakuvio
Syötä kuusi kirjainta, jotka näet ylläolevassa turvakuviossa. Tällä estämme koneelliset rekisteröitymiset.
* Palvelun ehdot

Olen lukenut ja hyväksyn palvelun ehdot.
Tutustu esitettyihin palvelun ehtoihin. Huomaa, että et voi rekisteröityä käyttäjäksi, mikäli et hyväksy palvelun ehtoja.
* Käyttäjätunnus
 
Valitse itsellesi käyttäjätunnus, jolla tunnistaudut palveluun. Voit käyttää tunnuksessa pieniä kirjaimia ja numeroita, sekä pistettä. Tunnuksen tulee olla 4 - 15 merkkiä pitkä.
* Salasana
 
Valitse itsellesi salasana, jolla voit tunnistautua palveluun. Salasanassa voit käyttää isoja ja pieniä kirjaimia, sekä numeroita. Salasanan tulee olla vähintään 5 merkkiä pitkä.
* Toista salasana
 
Toista valitsemasi salasana. Tällä varmistamme, että salasanassasi ei ole kirjoitusvirheitä.
Sähköpostiosoite
 
Anna sähköpostiosoite, joka on käytössäsi. Tähän osoitteeseen voit tarvittaessa tilata uuden salasanan ja saat avoimista laskuistasi tiedon, jolloin voit maksaa laskusi ilman, että lähetämme sinulle paperilaskua. Fiamax ei luovuta sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille, eikä lähetä sinulle roskapostia.