Fiamax Tilin käyttö

Fiamax Tilillä voit maksaa palveluistamme vaivattomasti, turvallisesti ja luottamuksellisesti. Maksaessasi ostoksestasi voit valita veloituksen Fiamax Tililtäsi. Saat tuotteen tai palvelun käyttöösi heti, aivan kuten olisit maksanut nettimaksun internet-pankillasi.

Laskutamme sinulta Fiamax Tilillesi siirretyt veloitukset seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Jos olet vahvistanut Fiamax Tili-sähköpostiosoitteesi tilitietoihisi, lähetämme sinulle tiedon laskun loppusummasta sähköpostilla. Jos käyt maksamassa saamasi laskun seitsemän päivän kuluessa nettipankilla, emme lähetä sinulle erillistä paperikopiota.

Tilin hallinta

Voit seurata Fiamax Tilillesi kertyneitä veloituksia kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi internet-sivustollamme. Kirjauduttuasi löydät reaaliaikaisen listan veloituksista, jotka laskutamme sinulta seuraavan laskusi yhteydessä.

Kirjauduttuasi voit myös tarkastella kaikkia avoimia Fiamax Tili-laskujasi ja maksaa niitä kätevästi nettimaksuina. Jos tarvitset itsellesi kopion laskustamme, voit ladata laskun ja tulostaa sen itse.

Nettimaksut

Fiamax Tilin nettimaksuja voit tehdä seuraavilla nettipankeilla: